Win te gekke prijzen met de jan/feb competitie!

Dominick en Equismart ken je wellicht van beurzen, wedstrijden en evenementen zoals Jumping Amsterdam, hengstenkeuringen en Equitana. Onder andere het dekenmerk Dominick is te verkrijgen bij Equismart, waar de top van de paardenwereld zeker gebruik van maakt. Om ook de recreatieruiter een kans te bieden stelt Dominick/Equismart bijzondere prijzen ter beschikking voor de jan/feb categorie 1 en 2.

Ida Verberne-Jonk en Huub Verberne zijn de producenten van het merk Dominick. Op Equismart.nl verkopen ze dit merk, samen met diverse andere hippische merken zoals Flexars en Hirzl Glovesl. “Als er nieuwe modellen op de markt komen, is dat ook allemaal door ons bedacht”, legt Ida uit. “Naast het verkopen van Dominick hebben we ook een dekenwasserij en een herstelservice waar we ons op alle merken richten”.

Voor iedereen

Vooral de top van de paardensport maakt erg veel gebruik van het merk, maar de doelgroep wordt steeds breder. “Als je kijkt naar de dressuur maakt het hele Olympisch Kader gebruik van onze dekens. Bij het springen is bondscoach Rob Ehrens een goede ambassadeur voor ons, waardoor ook veel springruiters onze dekens hebben”.

Categorie 2

Ook jij kan nu kans maken op Dominick dekens! Ida stelt voor categorie 2 drie waardebonnen beschikbaar. “De derde prijswinnaar wint een tegoedbon van €50,-, de tweede prijs is een tegoedbon van €75,- en de winnaar van de categorie krijgt een tegoedbon ter waarde van €100,- te besteden aan Dominick dekens”.

Categorie 1

Categorie 1 maakt ook kans op leuke prijzen. “Voor deze categorie stellen we een rijlegging van Flexars beschikbaar, wij zijn de enige in Nederland die deze leggings verkopen. De Flexars is uniek door zijn veelzijdige inzet. Niet alleen voor de ruitersport, maar ook voor andere sporen of casual gebruik is de Flexars optimaal. En als bonus is de Flexars ook nog eens geschikt voor de zwangere amazones.

Daarnaast geven we ook een paar rijhandschoenen van het merk Hirzl Gloves weg. Dat is een klein merk dat wij importeren uit Zwitserland, waar wij hele goede ervaringen mee hebben. Op deze manier maken we niet alleen ruiters blij, maar brengen we ook deze merken onder de aandacht”.

Tekst: Isa Wessels

Foto’s: Chippique – Privébezit