Win een fotoshoot van KVG Fotografie!

Win een fotoshoot van KVG Fotografie!

Kim van Garderen, van KVG Fotografie, stelt voor de jan/feb competitie in categorie 2 een extra prijs beschikbaar. Je kan namelijk een professionele fotoshoot winnen, ter waarde van maar liefst € 84,70. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een foto of video van je proef te delen op Instagram of Facebook, met de reden waarom jij deze fotoshoot wil winnen.

Kim heeft sinds april 2020 haar eigen fotografiebedrijf. “Hiervoor heb ik ongeveer twee jaar hobbymatig gefotografeerd. Ik vond het altijd leuk om van alles en nog wat foto’s te maken, daarom heb ik uiteindelijk ook mijn eerste spiegelreflexcamera gekocht”.

Professioneel

“In het begin fotografeerde ik vooral mijn ouders en de honden, uiteindelijk begon ik dat uit te breiden naar de paarden op de stal waar ik help. Zodoende ben ik er een beetje ingerold, en zat ik vaak uren in het weiland om lekker mijn camera uit te testen op de veulentjes die buiten stonden. Dat beviel heel goed en hoe meer ik oefende, hoe beter ik werd”. Sindsdien werd Kim steeds meer gevraagd om voor anderen te fotograferen. “Mijn vriend en de eigenaresse van mijn verzorgpaard gooiden een tijdje terug een balletje op over het opzetten van mijn eigen bedrijf, en sindsdien ben ik professioneel aan de slag gegaan”.

“Ik kan mijn creativiteit helemaal kwijt in het fotograferen”, vervolgt ze. “Ik vind het heerlijk om een dier vast te leggen, op de manier waarop hun eigenaren het graag willen. De band tussen mens en dier is heel mooi om vast te leggen, de schoonheid van is heel belangrijk voor mij. Mijn doel is bereikt als de eigenaren van de dieren echt van het beeld afzien dat het écht hun paard is”.

Prijs

Als je de fotoshoot wint kan je kiezen uit verschillende pakketten. “Blackphoto’s vind ik heel leuk om te maken en daar ben ik ook aardig handig in geworden. Ook portretfoto’s vind ik heel leuk om te schieten, al vind ik eigenlijk alles wel leuk om te doen”.

“Ik geef een fotoshoot weg van maximaal een uur. De winnaar mag zelf kiezen of hij/zij rijfoto’s, blackfoto’s of portretfoto’s wil laten maken. Bij deze prijs zitten dan vier bewerkte foto’s, die dus gratis meegeleverd worden”.

Tekst: Isa Wessels

Foto: KVG Fotografie