WeAllRide Special “Two Happy Athletes – Competitie”

Aangeboden door Gepaard met een Lach: WeAllRide Special Two Happy Athletes voor de deelnemers WeAllRide Regulier t/m 30 september

Alle deelnemers aan WeAllRide regulier Cat.2 t/m 30 september 2021 kunnen dezelfde video insturen voor een uitgebreide beoordeling voor Houding & Zit van:

Roos Dyson, eigenaar van “Gepaard met een lach” en Prix St. Georges dressuuramazone. 

Maak kans op een hele toffe prijs

Een privé les van Laurens van Lieren op zijn prachtige accommodatie te Nuland*

* prijs wordt uitgereikt bij minimaal 30 deelnemers


Grand Prix ruiter Laurens van Lieren is een bekende in de internationale dressuursport. Zijn stal is gevestigd in Nuland. Hier traint hij dressuurpaarden, helpt dressuurruiters en -amazones te verbeteren in hun sport en begeleidt hij aankopen van zijn klanten. Daarnaast is Laurens vaak op pad voor presentatiewerk voor de NOS en tal van andere opdrachtgevers.

 

Laurens en Roos werken sinds 2017 samen. Ze geven clinics waarbij ze samen in de baan staan. Roos richt zich dan met name op de zit en inwerking van de ruiter, en Laurens voegt daar zijn rijtechnische expertise aan toe. Het is een supermooie combinatie gebleken. Ook zijn Laurens en Roos bij elkaar in de leer. Roos helpt Laurens om zijn zit te optimaliseren, want juist op topsportniveau zijn de kleinste nuances van het grootste belang. Omgekeerd neemt Roos regelmatig les bij Laurens. Niet alleen om haar paarden rijtechnisch te verbeteren, maar ook op het gebied van  mentale wedstrijdcoaching heeft Roos al veel aan Laurens te danken.  


Vanwege deze samenwerking leek ons een les bij Laurens van Lieren de allermooiste prijs om weg te geven aan de ruiter met de beste zit en inwerking. Wij zijn erg benieuwd wie wij als winnaar mogen gaan verwelkomen bij Laurens in Nuland !

Hoe werkt het?

 • Je schrijft je in voor de WeAllRide Regulier Cat.2 competitie in de periode t/m 30 september 2021. Hier ontvang je het reguliere protocol van terug en je doet mee voor de prijzen pot.
 • Dezelfde video kun je nu ook insturen voor deze WeAllRide Special “Two Happy Athletes – Competitie”. De kosten voor deelname aan deze WeAllRide Special bedraagt € 5,-
 • Wanneer je de inschrijving doet voor deze WeAllRide Special, wordt er gevraagd om het inschrijfnummer van de Reguliere inschrijving in te vullen, zodat ons systeem herkent dat je hebt meegedaan met de WeAllRide Regulier Cat.2 competitie. Zonder dit nummer maak je helaas geen kans op de aangeboden winnen prijs. 
 • Na de sluiting van de competitie ontvang je een uitgebreide Houding & Zit beoordeling.

  Hoe doe je mee?

  Rij de proef en laat je filmen van punt C aan de rijbaan

  Nog geen account: Registreer je via  Registeer

  Al wel een account: Log in via Login

  Je krijgt hiermee een eigen pagina waarop je al jouw gegevens terug kunt vinden.

  Daarna kun je hier klikken om mee te doen: Doe mee aan de wedstrijd

  Kies voor WeAllRide Special “Two Happy Athletes”

  Let op: je kunt alleen kans maken op de prijs wanneer je het inschrijfnummer van jouw reguliere deelname invult. 

  Tijdens de inschrijf procedure kun je jouw video uploaden. Gebruik hiervoor dezelfde video als die je hebt ingestuurd voor de WeAllRide Regulier Cat.2 competitie. Heb je het bestand niet direct bij de hand? Geen probleem. Je kunt dit altijd later doen op jouw eigen profiel pagina onder “Inschrijvingen”.

  Na het uploaden, wordt jouw video beoordeeld door onze jury. Deze beoordeling ontvang je na sluiting van de competitie retour.

  Wie is Roos Dyson

  Roos Dyson (42) is een Prix St. Georges dressuuramazone. Sinds het behalen van haar instructeursdiploma in Deurne (2001) heeft ze altijd in de paarden gewerkt. Sinds 2009 heeft ze zich gespecialiseerd in houding en zit volgens de principes van Akasha Rijkunst. Vanuit haar passie en ervaring heeft ze haar bedrijf ‘Gepaard met een lach’ opgericht. Ze geeft clinics door heel Nederland en België, en gaat ook regelmatig naar het buitenland om daar haar kennis te delen. In haar lessen staan ‘Houding, Balans en Inwerking’(HBI) en de harmonie tussen ruiter en paard centraal.

  Kosten Deelname

  Voor deelname aan deze WeAllRide Special betaal je  € 5,- per ingestuurde video.

  Vragen?


  Voor vragen hebben we een speciaal
  WhatsApp klantenservice voor jullie klaar staan via: +31 6 26949312 

  Wij wensen je heel veel plezier met meedoen en blijf goed voor elkaar zorgen!

  Groeten,

  Roos Dyson & WeAllRide Team