Partners van WeAllRide

Equismart is de officiële webshop van Dominick

Equismart is de officiële webshop van het authentieke dekenmerk Dominick. Equismart staat voor je klaar met producten van topkwaliteit en een uitstekende service! Bij Equismart shop je onder andere de dekens en overige producten van Dominick. Bij dit merk kun je terecht voor dekens met een perfecte pasvorm en optimale bewegingsvrijheid. De stabiele, vrije ligging van Dominick dekens geeft je paard een ultiem comfort. Schuurplekken zijn verleden tijd en de dekens zijn zelfs geschikt voor in de stapmolen. Naast staldekens en waterdichte buitendekens, heeft Dominick een groot assortiment aan zweetdekens met een mooie uitstraling, goede pasvorm en hoge kwaliteit. Een ruim assortiment aan specials, zoals dekjes, oornetjes en tassen, maakt de garderobe van je paard compleet!
Naast Dominick, verkoopt Equismart ook merken als Flexars en Hirzl Gloves. Met Flexars haal jij zonder twijfel je nieuwe, favoriete rijlegging in huis! Flexars zijn ademend en extreem comfortabel. Deze legging is gemaakt van 17 verschillende panelen, daardoor past deze broek zich optimaal aan, aan jouw lichaamsvormen. De tailleband is hoog en stevig, maar geeft je een fijne bewegingsvrijheid. Flexars zijn tevens voorzien van een praktisch telefoonzakje op je been waardoor je jouw essentiële items altijd met je mee kunt nemen.
Vul je outfit aan met een even comfortabel paar handschoenen van Hirzl Gloves. Deze handschoenen zijn gemaakt van echt leder en hebben extreem veel grip, ook in regenachtig weer. Daarnaast zijn de handschoenen erg dun voor een ultiem gevoel met de mond. Ze zijn ook nog eens geschikt voor touchscreen, dus met Flexars en Hirzl bekijk jij je laatste WeAllRide protocol al tijdens het uitstappen!

 

Ida Verberne-Jonk verzorgt het contact met de leveranciers en klanten, plant en bezoekt de beurzen en wedstrijden en regelt de afhandeling van bestellingen op de webshop

ParaPaard

ParaPaard biedt steun aan organisaties en verenigingen die zich (willen) bezighouden met aangepaste paardensportactiviteiten. Op deze wijze wil ParaPaard invulling geven aan de ambitie om aangepast paardrijden en therapeutisch rijden toegankelijker te maken én te houden iedereen.

ParaPaard is een Sportfonds op naam. Waar Fonds Gehandicaptensport zich inzet om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, zet ParaPaard zich specifiek in voor de aangepaste paardensport. Mariëlle Wiegmans heeft ParaPaard i.s.m. Fonds Gehandicaptensport opgericht vanuit de ambitie om het verschil te kunnen maken voor organisaties die aangepaste paardensport willen aanbieden.

Heb je vragen of wil je meer informatie over ParaPaard?

Neem contact met ons op via: info@parapaard.nl

Media Partner De Hoefslag

PharmaHorse

Vereniging Eigen Paard

Bij Vereniging Eigen Paard kun je terecht met al je vragen over paarden, zoals bijvoorbeeld over het kopen van een paard, verzorgingstips of juridische vraagstukken. Zij doen er dan alles aan om je van een goed advies te voorzien. De vereniging werkt met onafhankelijke deskundigen waardoor je zeker bent van een goed advies. Daarnaast bieden ze hun leden op verschillende producten en diensten korting en een ontvang je bij aanmelding een leuk welkomstcadeau.

Vereniging Eigen Paard is er voor alle paardenliefhebbers. Onafhankelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. Speerpunten zijn advies bij aankoop en de mogelijkheid om via evenementen de kennis de vergroten. De vereniging vertegenwoordigt eigenaren van paarden en draagt eraan bij om met optimaal plezier de hobby en/of sport te kunnen beoefenen.

Vereniging Eigen Paard kan je helpen bij het kopen van je (eerste) paard. De aankoopdeskundigen kunnen je begeleiden vanaf het begin van je zoektocht. Het is mogelijk om telefonisch vragen te stellen, een video te laten beoordelen, maar ook kunnen ze met je meegaan als je het paard gaat bekijken.

Profiteer van:

– Aankoopbegeleiding

– Automatisch verzekerd tegen ongevallen

– Ledenkortingen op producten diensten en evenementen

– Gratis juridische vraag

– Gratis contracten

– Clinics & evenementen

– Onafhankelijk en deskundig advies

– Welkomstcadeau

Voor slechts € 25 per jaar

Edivorm Promotion & Fashion

Vanuit de passie voor communicatie en presentatie denkt Edivorm graag mee omtrent promotie, styling en fashion. Van conceptontwikkeling, promotieprojecten, relatiegeschenken tot en met kwaliteitskleding voor hem en voor haar.

Kleding maken ‘DE man of vrouw’. Verschillende mensen met de diverse wensen. Zo heeft Edivorm een veelzijdig assortiment, van outdoor kleding, werkkleding tot en met stijlvolle zakelijke kleding. Naast vrijetijdskleding en bedrijfskleding, levert Edivorm ook fijne zadeldekjes en paardendekens (met of zonder logo). Zowel particulieren, verenigingen als bedrijven kunnen bij Edivorm terecht. Wil je kleding, zadeldekjes, dekens of ander textiel laten borduren met jouw logo? Niet al het textiel is geschikt om te borduren, Edivorm helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Gezien het enorm brede assortiment dat Edivorm kan leveren, staat niet alles in de webshop. In de webshop tref je een selectie van favoriete fashion en werkkledingitems aan. Neem een kijkje in de webshop en laat je inspireren of bestel jouw favoriete item via: www.edivorm-shop.nl

Ben je (hippisch) ondernemer? Wil je positief opvallen met jouw producten en/of diensten in hippisch Nederland? En zoek je een ervaren promotiepartner met de roots vanuit een hippisch ondernemersgezin? Dan ben je bij Edivorm aan het juiste adres! Bij Edivorm kun je terecht voor marketing- en communicatieadvies en ondersteuning, grafische vormgeving, promotionele teksten, social media, reclamecampagnes, drukwerk, bedrijfskleding en andere promotieproducten met jouw logo (opdruk of borduring). Interesse? Bel Edivorm en informeer naar de mogelijkheden. Of maak een afspraak voor een kledingpassessie bij Edivorm in de showroom via www.edivorm.nl/contact/  

Website Edivorm reclamebureau: www.edivorm.nl

Equestic

Equestic is het (Nederlandse) bedrijf achter de Equestic SaddleClip, een electronische sensor waarmee je al je trainingen met je paard kunt meten en analyseren.
Het geeft je gedetailleerde analyses over de beweging van je paard en helpt je zo sneller voortgang te boeken of blessures in een vroegtijdig stadium te ontdekken.
Je kunt jezelf vergelijken met andere ruiters in dezelfde discipline en hetzelfde niveau om zo precies te weten waar verbetering mogelijk is.
De SaddleClip wordt al door meer dan 3000 ruiters in 20 landen gebruikt, varierend van recreatie ruiters tot het allerhoogste niveau.
FEI
De Equestic SaddleClip is in 2019 door de FEI als Partner geselecteerd om verregaand onderzoek te doen naar wedstrijdpaarden tijdens de grote toernooien.
Hiermee is de Equestic SaddleClip de eerste en enige sensor technologie voor de paardensport die door de FEI ondersteund wordt.

EFO Paardenverzekering

Het houden van paarden brengt veel risico’s met zich mee. EFO Paardenverzekering heeft veel mogelijkheden om je paard te verzekeren: betrouwbaar, betaalbaar en op maat. EFO is een onderlinge paardenverzekeraar en de enige zelfstandige paardenverzekeraar die werkt door heel Nederland. EFO is er voor haar leden en heeft geen winstoogmerk. Als onderlinge verzekeraar vindt EFO persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom heb je bij EFO altijd contact met een persoonlijke inspecteur. Zij zijn werkzaam in het gebied waar zij wonen.

Kijk voor meer informatie op www.efo.nl

Over SoSo Events

SoSo Events heeft als doel alle kinderen vanaf vier jaar op een leuke, veilige en laagdrempelige manier te motiveren om aan de ponysport deel te nemen.

SoSo Events voor ruitertjes van 4 tot en met 12 jaar staat voor:

  • SoSo Events is er voor het hele gezin, opa’s en oma’s, familie, vriendjes en vriendinnetjes.
  • Plezier, gezelligheid, veiligheid voorop, stimulering om actief bezig te zijn, laagdrempelig.
  • Motiverende feedback door de juryleden
  • Ieder kind is winnaar bij SoSo Events
  • Ook voor manegeruitertjes die willen kennismaken met de ponysport
  • Ook voor kinderen met een beperking.

Er worden tevens clinics door ervaren instructeurs/jury’s gegeven