fbpx

Partners van WeAllRide

Epplejeck heeft alles voor jou en je paard

Epplejeck Horse & Rider Superstore is dé snoepwinkel voor paardengekken met de meest toffe items voor jou en je paard. De nieuwste collecties paardrijkleding en laatste musthaves in paardenartikelen vind je als eerste bij ons!

Sinds de oprichting in 2008 hebben wij maar één doel: jou fan maken dankzij de beste service en het grootste assortiment. Wij zijn daarom ook trots dat wij tijdens de verkiezingen van Ruitersportwinkel van het Jaar in 2013 de publieksprijs gewonnen hebben en in 2014 en 2015 zijn uitgeroepen tot Ruitersportwinkel van het Jaar. Door onze obsessie voor unieke producten met de meest gekke printjes, willen we je blijven verwonderen.

Bij Epplejeck vind je alles, van paardrijbroeken tot paardrijlaarzen tot winterdekens voor kleine pony’s. Of je nu gaat voor chic, sportief of liever casual; alles voor jou en je paard hebben wij voor je. De meest trendy collecties van de beste merken zoals EskadronHV PoloAnkyEpplejeckHarry’s HorseImperial RidingPikeurEurostarKep ItaliaBREsperadoHorkaUvexHorsewareBucasLeMieuxNAFPavoRoecklSpooks en Shires vind je hier. Paardrijkleding voor damesheren, en kids bestel je via onze website of shop je in één van onze filialen. 
 
Bestellen via onze webshop kan 24/7 vanuit je luie stoel en is zo gepiept. Gratis geleverd vanaf 49 euro (Nederland) of 99 euro (België). Betalen kan achteraf binnen 14 dagen. Retourneren kan binnen 30 dagen. Een artikel, gekocht in onze webshop, kun je ook retourneren in één van onze winkels. Houd je meer van een fysieke winkel? Kom dan eerst vergelijken, voelen, ruiken, passen en dan kopen in één van onze 12 Superstores.

ParaPaard

ParaPaard biedt steun aan organisaties en verenigingen die zich (willen) bezighouden met aangepaste paardensportactiviteiten. Op deze wijze wil ParaPaard invulling geven aan de ambitie om aangepast paardrijden en therapeutisch rijden toegankelijker te maken én te houden iedereen.

ParaPaard is een Sportfonds op naam. Waar Fonds Gehandicaptensport zich inzet om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, zet ParaPaard zich specifiek in voor de aangepaste paardensport. Mariëlle Wiegmans heeft ParaPaard i.s.m. Fonds Gehandicaptensport opgericht vanuit de ambitie om het verschil te kunnen maken voor organisaties die aangepaste paardensport willen aanbieden.

Heb je vragen of wil je meer informatie over ParaPaard?

Neem contact met ons op via: info@parapaard.nl

Media Partner De Hoefslag

Equestic

Equestic is het (Nederlandse) bedrijf achter de Equestic SaddleClip, een electronische sensor waarmee je al je trainingen met je paard kunt meten en analyseren.
Het geeft je gedetailleerde analyses over de beweging van je paard en helpt je zo sneller voortgang te boeken of blessures in een vroegtijdig stadium te ontdekken.
Je kunt jezelf vergelijken met andere ruiters in dezelfde discipline en hetzelfde niveau om zo precies te weten waar verbetering mogelijk is.
De SaddleClip wordt al door meer dan 3000 ruiters in 20 landen gebruikt, varierend van recreatie ruiters tot het allerhoogste niveau.
FEI
De Equestic SaddleClip is in 2019 door de FEI als Partner geselecteerd om verregaand onderzoek te doen naar wedstrijdpaarden tijdens de grote toernooien.
Hiermee is de Equestic SaddleClip de eerste en enige sensor technologie voor de paardensport die door de FEI ondersteund wordt.

Vereniging Eigen Paard

Bij Vereniging Eigen Paard kun je terecht met al je vragen over paarden, zoals bijvoorbeeld over het kopen van een paard, verzorgingstips of juridische vraagstukken. Zij doen er dan alles aan om je van een goed advies te voorzien. De vereniging werkt met onafhankelijke deskundigen waardoor je zeker bent van een goed advies. Daarnaast bieden ze hun leden op verschillende producten en diensten korting en een ontvang je bij aanmelding een leuk welkomstcadeau.

Vereniging Eigen Paard is er voor alle paardenliefhebbers. Onafhankelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. Speerpunten zijn advies bij aankoop en de mogelijkheid om via evenementen de kennis de vergroten. De vereniging vertegenwoordigt eigenaren van paarden en draagt eraan bij om met optimaal plezier de hobby en/of sport te kunnen beoefenen.

Vereniging Eigen Paard kan je helpen bij het kopen van je (eerste) paard. De aankoopdeskundigen kunnen je begeleiden vanaf het begin van je zoektocht. Het is mogelijk om telefonisch vragen te stellen, een video te laten beoordelen, maar ook kunnen ze met je meegaan als je het paard gaat bekijken.

Profiteer van:

– Aankoopbegeleiding

– Automatisch verzekerd tegen ongevallen

– Ledenkortingen op producten diensten en evenementen

– Gratis juridische vraag

– Gratis contracten

– Clinics & evenementen

– Onafhankelijk en deskundig advies

– Welkomstcadeau

Voor slechts € 25 per jaar

EFO Paardenverzekering

Het houden van paarden brengt veel risico’s met zich mee. EFO Paardenverzekering heeft veel mogelijkheden om je paard te verzekeren: betrouwbaar, betaalbaar en op maat. EFO is een onderlinge paardenverzekeraar en de enige zelfstandige paardenverzekeraar die werkt door heel Nederland. EFO is er voor haar leden en heeft geen winstoogmerk. Als onderlinge verzekeraar vindt EFO persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom heb je bij EFO altijd contact met een persoonlijke inspecteur. Zij zijn werkzaam in het gebied waar zij wonen.

Kijk voor meer informatie op www.efo.nl

Over SoSo Events

SoSo Events heeft als doel alle kinderen vanaf vier jaar op een leuke, veilige en laagdrempelige manier te motiveren om aan de ponysport deel te nemen.

SoSo Events voor ruitertjes van 4 tot en met 12 jaar staat voor:

  • SoSo Events is er voor het hele gezin, opa’s en oma’s, familie, vriendjes en vriendinnetjes.
  • Plezier, gezelligheid, veiligheid voorop, stimulering om actief bezig te zijn, laagdrempelig.
  • Motiverende feedback door de juryleden
  • Ieder kind is winnaar bij SoSo Events
  • Ook voor manegeruitertjes die willen kennismaken met de ponysport
  • Ook voor kinderen met een beperking.

Er worden tevens clinics door ervaren instructeurs/jury’s gegeven