Ons doel

Wij willen de paardensport vernieuwen

Wachten tot de paardensport gaat vernieuwen of zelf het initiatief nemen? Rens Plandsoen en Renée de Graaf besloten tot het laatste en zijn WeAllRide gestart. En alles draait om ’meer’. Méér aandacht voor het paardenwelzijn, méér plezier voor de ruiters, méér transparantie bij het jureren, méér leren van de jury en méér ruiters die mee kunnen doen. En natuurlijk méér meegaan met de tijd. Daarom speelt alles zich af op de WeAllRide app. Het begin van de vernieuwing.

Rens Plandsoen

Gek op paarden en technologie

Eigenlijk heeft Rens Plandsoen altijd al voorop gelopen. Ze heeft een succesvol online reclamebureau opgezet en was 16 jaar de managing director, behoorde  5 jaar achter elkaar tot de Top100 beste vrouwelijke ondernemers volgens het FD en NextWomen en denkt in alles in kansen met technologie. Want daarmee kun je stappen richting de toekomst zetten. Ook in de paardensport. Na bijna een jaar algemeen directeur van de KNHS te zijn geweest, heeft zij besloten om zelf haar missie te vervolmaken. Onnodig te zeggen dat Rens gek is op paarden en al 25 jaar te vinden is op Pensionstal de Heidehoek.

Renée de Graaf

De positieve kracht achter alle oefeningen

Wat is er mooier dan tussen de paarden opgroeien? Renée de Graaf deed het en heeft van haar passie haar werk gemaakt. En met succes. Naast haar baan als HR consultant heeft ze jarenlang gewerkt als trainer van paarden. Ze was 11 maanden Hoofd Opleidingen bij KNHS. Renée heeft een duidelijke visie op paardensport. Haar 4 P’s: presteren, plezier, paardenwelzijn én positiviteit. Al die elementen vind je terug in de oefeningen die Renée samen met de jury voor WeAllRide heeft ontwikkeld.

Onze missie

Samenwerking met de New Dutch Equestrian Club (NDE Club)

Met WeAllRide worden paardensport nog leuker. Voor jou en voor je paarden of pony’s.

Omdat je de proef kunt rijden in een vertrouwde omgeving. Installeer eerst de WeAllRide app. Kies vervolgens je competitie, film je test en binnen 48 uur ontvang je opbouwende feedback van de juryleden, met veel handige tips. Klinkt goed, toch? Om de perfecte omgeving te creëren voor ruiters om verbinding te maken, hebben we een samenwerking met de NDE Club.

MELD JE AAN VOOR DE

New Dutch Equestrian Club

Als WeAllRide ruiter kun je zelf kiezen of je lid wilt worden van NdeClub voor een lidmaatschap van € 15,- per jaar.