fbpx

Jury

Kom erbij als jurylid

WeAllRide is ook all right voor de jury. Dankzij de video kun je beter beoordelen. Je maakt ruiters beter met je feedback. De beloning? Ook beter: € 3,50 per proef.

Eerst een training, dan jureren

Als je geschikt bent als jurylid, krijg je eerst een training van ervaren juryleden. Daarna ga je onder begeleiding jureren.

Persoonlijke benadering

Je ontvangt persoonlijk een email met de link van de video die ter beoordeling is ingediend. Een laptop (of computer) én plezier is alles wat je nodig hebt.

Meld je ook aan

We zijn altijd op zoek naar juryleden. Vul je naam en contactgegevens in en we nemen contact met je op.

Kalender

 • di
  16
  apr
  2019
  zo
  23
  jun
  2019

  1ste Outdoor Gelderland G competitie

  09:00

  Deze competitie is bedoeld voor de G ruiters met een mentale of meervoudige beperking en wordt aangeboden door ParaPaard en FPG en is powered by WeAllRide. Je kan in deze competitie kiezen voor de proef G1 of G3. Beide proeven zijn met begeleiding.

  Bekijk details

  Competitie Categorie 3 - 1e Outdoor Gelderland G competitie

  De nummers 1, 2 en 3 per klasse, plaatsen zich voor de finale op Outdoor Gelderland op donderdag. Deze competitie wordt aangeboden door ParaPaard en FPG en is powered by WeAllRide.

  Datum

  Opent: 16-04-2019
  Gaat dicht: 23-06-2019

  Details

  Deze competitie is bedoeld voor de FPG leden. Dat houdt in dat de manege waar de ruiter rijdt, aangesloten moet zijn bij de Federatie Paardrijden Gehandicapten. Voor alle informatie over de 1e Outdoor Gelderland G competitie klik hier.

  Je kan in deze categorie 3 kiezen uit de volgende niveaus: G1 en G3. Klik hier voor de proeven.

 • do
  18
  apr
  2019
  zo
  23
  jun
  2019

  Categorie 4: WeAllRide Para-dressuur

  09:00

  Deze competitie is bedoeld voor ruiters met een lichamelijke beperking die met specifieke hulpmiddelen wel kan deelnemen in de paardensport. Wij hebben hier een aparte categorie voor ontwikkeld: Categorie 4. De Finale wordt verreden op Outdoor Gelderland. Je kan in deze categorie 4 kiezen uit de volgende niveau's; Para1, Para2, Para3, Para4, Para5.

  Bekijk details

  Competitie Categorie 4 - WeAllRide Para-dressuur

  Prijzen

  De prijzen worden aangeboden door Epplejeck en WeAllRide.

  Datum

  Opent: 18-4-2019
  Gaat dicht: 16-06-2019

  Details

  Deze competitie is bedoeld voor Para ruiters die zich willen kwalificeren voor de Finale op Outdoor Gelderland! Voor alle informatie over WeAllride Para-dresuur rijden klik hier.

  Je kan in deze categorie 4 kiezen uit de volgende niveaus; Para1, Para2, Para3, Para4 en Para5. Klik hier voor de proeven.

Wij gebruiken cookies om te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.