fbpx

Jury

Kom erbij als jurylid

WeAllRide is ook all right voor de jury. Dankzij de video kun je beter beoordelen. Je maakt ruiters beter met je feedback. De beloning? Ook beter: € 3,50 per proef.

Eerst een training, dan jureren

Als je geschikt bent als jurylid, krijg je eerst een training van ervaren juryleden. Daarna ga je onder begeleiding jureren.

Persoonlijke benadering

Je ontvangt persoonlijk een email met de link van de video die ter beoordeling is ingediend. Een laptop (of computer) én plezier is alles wat je nodig hebt.

Meld je ook aan

We zijn altijd op zoek naar juryleden. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar info@weallride.org o.v.v. Aanmelding Jury. We plaatsen jou dan op onze lijst. Zodra er een nieuwe jury opleidingsdag ingepland is, ontvang je van ons een uitnodiging.

Kalender

 • wo
  15
  jul
  2020
  wo
  30
  sep
  2020

  Landenwedstrijd: Nederland - België

  online

  Inmiddels hebben we ruiters over de hele wereld die meedoen met onze WeAllRide competities. We merken het enthousiasme onderling van ruiters uit eenzelfde land. En wij zouden WeAllRide niet zijn, als we hier niet meteen mee aan de slag zouden gaan.

  Hoe leuk is het om mee te mogen doen aan onze allereerste Landenwedstrijd

  Nederland – België

  Lees snel verder hoe het werkt.

 • za
  15
  aug
  2020
  vr
  25
  sep
  2020

  Hoefslag@Home Longeer Challenge

  09:00Online

  Deze Challenge is bedoeld voor iedereen die wil leren om zijn paard of pony correct te trainen aan de longe.

  Bekijk details

  Hoefslag@Home - Longeer Challenge

  Longeren is niet alleen leuk voor de afwisseling, je kunt er ook heel goed je paard mee trainen en daardoor weer fijner rijden! Maar hoe doe je dat, goed longeren? Er zijn inmiddels al heel wat instructievideo’s te vinden op internet. Maar uiteindelijk wil je graag weten of JIJ het goed doet. Wij bieden hierbij een eenvoudige manier aan om een expert mee te laten kijken met jouw manier van longeren. Hoe leuk is dat!

  Voor meer informatie klik hier

  Prijzen

  Iedere expert kiest 2 deelnemers uit die zij een GRATIS longeerles aanbieden.

  Datum

  Opent: 15-8-2020
  Gaat dicht: 25-09-2020

  LET OP: Op de laatste dag van de inschrijving moeten alle video’s vóór 18:00 uur bij ons binnen zijn, zodat de expert voldoende tijd heeft om de protocollen te beoordelen.

  Details

  Deze competitie is vooral voor ruiters die zich willen verbeteren op het gebied van longeren.

  Doe mee aan de wedstrijd