Crowdfunding

We zetten de traditionele paardenwereld op z’n kop.
Met positieve, eerlijke en laagdrempelige wedstrijden. Februari 2021

WeAllRide is hét alternatief voor traditionele wedstrijden. Dankzij onze technologie is het eenvoudig om mee te doen en te jureren. Online met positief, inhoudelijk advies waar je weer verder mee kan trainen.

Help jij ons mee? Samen zijn we eigenaar van WeAllRide

Maar we zijn meer dan dat. Ons doel is te innoveren in de paardensport. De certificaathouders zijn samen eigenaar van WeAllRide B.V. Sinds 2020 bieden we deze mogelijkheid aan en kan iedereen eigenaar worden van WeAllRide. Samen vormen we zo ons eigen wedstrijdcircuit. Meer ruiters betekent meer invloed. Wij luisteren naar onze klanten, samen brengen we vernieuwingen in de paardensport.

We zijn bovendien een steeds groter groeiend, jong, sterk social netwerk van paardenliefhebbers.

We delen de verhalen van onze deelnemers op ons platform en via onze sociale kanalen.

Wat krijg je van ons?

Certificaat houders zijn mede-eigenaar van WeAllRide.BV

Je ontvangt een certificaat van de overeenkomst en de voorwaarden.

We betalen het rendement uit in de vorm van ingestuurde video’s. Je krijgt een tegoedbon voor zes video’s ter waarde van 90 euro per jaar.

Wij nodigen jou uit wanneer we een evenement organiseren zoals het NK video dressuur.

Je ontvangt een rendement van 90 euro per jaar uitgekeerd in de vorm video beoordelingen. Het rendement keren we niet uit in euro’s.

We kiezen ervoor om jou 3 video beoordelingen te geven én je mag er 3 weggeven aan familie of een vriend of vriendin.

 Zo creëren we samen nog meer fans. Wanneer we het NK video dressuur organiseren ontvang je een uitnodiging samen met de andere certificaat-houders.

In vijf en half jaar heb je jouw investering in WeAllRide.bv retour in de vorm van ingezonden video’s.

Wij geven maximaal 266 certificaten uit ter waarde van 500 euro per stuk. Wij bieden ook de mogelijkheid om een 1/2 certificaat te kopen ter waarde van 250 euro.

Natuurlijk profiteren de certificaathouders mee wanneer we WeAllRide.BV verkopen maar dat zijn wij voorlopig niet van plan! Wij hebben ambitieuze plannen.

Je kunt de certificaten hier bestellen.

Verplichtingen?

Er zijn geen verplichtingen wanneer je een certificaat koopt, alleen moet je ons wel op de hoogte houden wanneer je verhuisd. We willen je graag blijven uitnodigen voor leuke WeAllRide activiteiten.

Wat zijn onze plannen?

Met het geld dat we hopen op te halen met de verkoop van onze certificaten willen we groeien.

In deze tijdlijn kan je zien wat onze plannen zijn. We hebben in januari 2020 twee landen managers gevonden. Deze landen managers zijn klanten die hebben meegedaan en enthousiast zijn over ons concept. De 1ste landen zijn Zwitserland en Spanje die in Q1 2021 Live gaan. We zoeken nog landen managers, dus ken je iemand die dit zou kunnen geef het aan ons door via info@weallride.org

Onze missie

Samen gaan we de paardensport nog leuker en bereikbaarder maken.

Een fijne rit voor iedereen 

Paardensport nóg leuker maken en dichterbij brengen voor iedereen met liefde voor paarden en pony’s. Dat was het idee en daarom zijn we WeAllRide gestart.

Voorop staat dat iedereen bij ons mee kan doen. Ruiters met een eigen paard of pony, maar ook al die liefhebbers die geen eigen paard of pony bezitten. En ben je gehandicapt? Ook dan kun je gewoon meerijden een van de competities. 

Want het grote verschil met de bestaande competities en die van ons: met WeAllRide rijdt je de proeven in je eigen manege of bak. De paarden en pony’s hebben geen stress meer van een rit met trailer of vrachtwagen, maar rijden de proef op een plek die voor het dier veilig voelt.

Bovendien is de jurering 100% onafhankelijk. Juryleden beoordelen alles op afstand via video en kennen de deelnemers niet. Ruiters worden dus puur beoordeeld op prestatie. Bovendien worden de juryleden getraind in het geven van positieve feedback die je als ruiter verder helpt.

Waar we ook trots op zijn: als je met ons meerijdt in een competitie, gaat er automatisch 1 euro naar Federatie Paardrijden Gehandicapten. Een organisatie die paardrijden voor zoveel mogelijk gehandicapten mogelijk wil maken.

Hoe gaan we dat doen?

We bieden wedstrijden aan voor iedereen die van paarden en pony’s houdt, want je rijdt je proef gewoon op je eigen plek. Waarbij een onafhankelijke jury je video beoordeelt en je positieve feedback geeft. Voor een vast laag tarief van 15 euro per proef. Je betaalt per ingezonden video, dat is wel zo overzichtelijk. De jury ziet niet wie jij bent, zij beoordelen alleen de video. Zonder dat je een speciaal wedstrijd pasje of vervoer nodig hebt. Dat betekent minder stress, lagere kosten en veel meer plezier.

En omdat WeAllRide.BV nauwelijks werknemers in dienst heeft, doen we veel zelf en besteden we de werkzaamheden zoveel mogelijk uit aan freelancers. Zo vormen we samen één geheel. 

We AllRide, paardensport van NU

Kijk mee naar ons avontuur, de tijdlijn van We AllRide

Januari 2021

Nieuwe sponsoren komen aan boord, zij bieden prijzen aan voor de deelnemers. In januari en februari 2021 zijn er hele mooie prijzen te winnen aangeboden door: PharmaHorse

Dominick en Letty.nl biedt speciale menhandschoen aan voor de deelnemende menners aan MenSport@Home.

 

 

 

Samen met Free Riding Neckropes ontwikkelen we een Internationale Neckrope competitie.

Bij deze competitie zijn er zelfgemaakte Neckropes te winnen in allerlei kleuren.

December 2020

We bereiken de 5.000 deelnemers!

Manege en Ruiterbond gaat haar kampioenschap via het platform WeAllRide organiseren. Wow wat een gave samenwerking.

Per december 2020 ging dit kampioenschap van start. De Manege en Ruiterbond heeft 10.000 leden die actief rijden bij de aangesloten maneges.

Aan het 1ste online Kampioenschap deden 7 maneges mee. In het najaar van 2021 organiseert de Manege en Ruiterbond hun tweede online kampioenschap 2021/2022 wederom online. Het scorebord is hier te bekijken.

November 2020

De Verenigingen campagne is van start gegaan.  We bieden voor Verenigingen de mogenlijkheid om een onderlinge wedstrijd te organiseren.

De paardensport in Nederland staat in november 2020 stil door het de maatregelen om het Corona virus terug te dringen. Wij willen de paardensport positief ondersteunen. Daarom hebben wij het plan opgevat om de verenigingen te faciliteren om een onderlinge online competitie op te zetten.

De 1ste vereniging start haar onderlinge wedstrijd: Vereniging Groninger paard.

Dit levert geweldige video’s en foto’s op onder andere op het strand van Terschelling. Bekijk de video hier.

Oktober 2020

We houden een enquête onder alle deelnemers waar behoefte aan is en een Mencompetitie is de 1ste uitkomst. Samen met FEI jurylid Peter Bonhof ontwikkelen we Menproeven. Na een oproep op Facebook waar we opzoek zijn naar testers gaan er 10 menners onze nieuwe proeven testen. Eind november omarmd MenSport de competitie en MenSport@Home is geboren, de competitie gaat 1 januari LIVE.

September 2020

Hoefslag@Home Winter competitie gaat van start. Met een ongekende hele dikke prijs: op maat gemaakte laarzen van Kingsley t.w.v 1.000,-

De winnaar is uiteindelijk

Stephanie Dijkshoorn. Zij werd genoemd en geroemd door meerdere mensen om haar tomeloze inzet.

Juli 2020

We organiseren de finale van het NK video dressuur 2020, met LIVE jury vanuit de bak bij Jurylid Bineke de Vries. We produceren een show! We zenden de show uit via Facebook.

Bekijk hier de video’s met het  LIVE jurycommentaar

Maart 2020

3000 ruiters

Corona slaat toe en het land gaat in lockdown. Indoor Brabant gaat niet door, Outdoor Gelderland gaat niet door, CSI Twente gaat niet door, al onze evenementen worden afgelast. Samen met onze partners bedenken we nieuwe concepten. Samen met de Hoefslag lanceren we Hoefslag@Home. Samen met de deelnemers en de redactie Hoefslag vertellen we de verhalen achter de video’s, bekijk deze hier.

 

Januari 2020

Samenwerking met Indoor Brabant is geregeld. Tijdens de Para Avond op donderdag tijdens Indoor Brabant mogen de G ruiters die zich voor de finale van De ParaPaard G ruiters competitie geselecteerd hebben, rijden op Indoor Brabant.


Bekijk de aftermovie van 2019 hier.

December 2019

2000 ruiters

We hebben in 2019 23 competities aangeboden. Voor ruiters die niet iedere dag rijden, (Cat1) voor fanatieke ruiters (Cat2) voor Para ruiters (Cat 4) voor Neckrope ruiters (Cat 5) Voor G ruiters (Cat 3).

We hebben 4 Finales gedraaid

Indoor Finale G-competitie op Indoor Brabant (Brabant Hallen)

Outdoor Finale G-competitie op Outdoor Gelderland (Papendal)

Outdoor Finale NK video dressuur op Outdoor Gelderland

Outdoor Finale Para video dressuur op Outdoor Gelderland

We hebben 1 Show gedraaid

Clinic Neckrope Dressuur op Outdoor Gelderland.

>Promo Outdoor Gelderland>

Oktober 2019

NK Neckrope dressuur tijdens Equiday. De finale van het NK video dressuur Neckrope wordt gereden op Equiday, Daantje Bos wint de titel met overtuiging, hier kan je de video bekijken

September 2019

We mogen pitchen bij  TedX Women Amsterdam. We zitten bij de laatste

10 geselecteerde start-ups. Renée de Graaf en Rens Plandsoen zijn samen naar de finale in het ABN-AMRO gebouw gereisd.  De dag bestaat uit het volgen van workshops van os. Facebook en presentatie experts en aan het einde van de dag volgen de 10 pitches van de start-ups.

Juli 2019

Het NK Video dressuur 2019. Outdoor Gelderland, het 1ste NK video dressuur. Tijdens Outdoor Gelderland te Papendal werd het 1ste NK Online video dressuur LIVE gereden.

De volgende categorieën kwamen aan de start;
– Cat 2, Basis tot en met Zeer Zwaar
– Cat 3, G1 tot en met G5
– Cat 4, Para1 tot en met Para5

Finale G ruiters door EFO verzekeringen, bekijk de video hier.

Op zaterdagavond was er een clinic van Neckrope vs Grandprix met Derk Schrekkerman en Geathan Brockland in de hoofdpiste.

De video promo Derk en Geathan kan je hier bekijken. 

De promo video NK video dressuur kan je hier bekijken. 

Juni 2019

1000 ruiters

WeAllRide groeit hard, we worden gebeld door Outdoor Gelderland, we zijn daar welkom om onze finale van het NK video dressuur daar te laten rijden. De finale van het NK video dressuur Neckrope wordt gereden op Equiday, Daantje Bos wint de titel met overtuiging.

Maart 2019

Indoor Brabant 2019. Meer dan 100 deelnemers van FPG maneges doen mee aan de voorrondes van de Cat 3: de G-ruiters. De finale wordt verreden tijdens indoor Brabant in Den Bosch. De tribunes zitten vol, de ruiters zijn blij. Parapaard is de hoofdsponsor.


Bekijk de aftermovie hier

Januari 2019

500 ruiters

Het concept begint aan te slaan. Steeds meer ruiters ontdekken de voordelen van WeAllRide. De  samenwerking met Hoefslag, Epplejeck en ParaPaard blijkt een succes: we komen in een stroomversnelling. We werden gebeld door de directeur Indoor Brabant, de  G-ruiters mogen de finale rijden tijdens Indoor Brabant.

Logo Indoor Brabant

December 2018

De eerste 300 ruiters schrijven zich in, maar we waren nog niet open.

We waren helemaal nog niet klaar voor de lancering, er lag een Persbericht onder embargo bij de redactie van de Hoefslag die door het enthousiasme van de redactie het bericht te snel online hebben geplaatst. 

Omdat wij geloven in diversiteit is ParaPaard vanaf dag 1 onze partner. Van iedere gereden proef doneren wij 1 euro aan Parapaard. De Hoefslag is meteen enthousiast als mediapartner en E-commerce partij Epplejeck stapt in als partner van het 1ste uur. Zij gaan de prijzen verzorgen voor de 1ste 5 prijswinnaars per klasse.  Op de locatie van HMS Stables (de stal van jurylid Jordy van Wijnen) worden de 1ste instructievideo’s opgenomen.

We zijn gelanceerd.

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier het resultaat: Instructievideo Middelzwaar.

De andere instructievideo’s, Basis en Zwaar kan je hier bekijken.

Oprichting We AllRide B.V.

Martijn de Vreeze, creatief, haakt aan, hij bedenkt samen met Renée en Rens de naam WeAllRide in B Buidling te Amsterdam. WeAllRide B.V. wordt opgericht te Heerde.

Augustus 2018

Ontstaan van het idee van We AllRide

Renée de Graaf en Rens Plandsoen geloven in verandering van de paardensport door de sport laagdrempelig aan te bieden aan iedereen die van paardrijden houdt. Geen ‘ons kent ons’ en geen belangenverstrengeling, gewoon eerlijke, positieve wedstrijden aanbieden aan iedereen die van paarden en trainen houdt. 

Daarom hebben zij besloten hun ideeën zelfstandig in de markt te zetten. Positief en klantgericht, want het contact met een paard en de paardensport geeft zoveel geluk in het leven van paardenliefhebbers. Geïnspireerd op concepten uit de UK en grondig marktonderzoek werd WeAllRide geboren.

WeAllRide in de media

Hart van Nederland

Thuis je wedstrijd rijden: WeAllRide

Niet op concours, maar wel meedoen

Rens Plandsoen en Renée de Graaf werkten eerder bij de KNHS en constateerden dat de wedstrijdsport dressuur een hele grote groep beoefenaars mist. Ruiters die thuis serieus bezig zijn met hun sport, les nemen om te verbeteren en er alles aan doen om hun zaakjes tot in de puntjes voor elkaar te hebben. Maar uiteindelijk niet een startkaart aanvragen en op concours gaan. 
‘De vraag is dan waarom mensen dat niet doen. In de praktijk blijken de redenen uiteenlopend. De ene heeft geen tijd om een hele dag onderweg te zijn. De ander heeft te veel last van wedstrijdzenuwen, weer een ander heeft problemen met het vervoer, en zo kun je nog wel even doorgaan’, vertelt Plandsoen des-
gevraagd. ‘Een goede vriendin van Renée woont in de UK en daar is het heel gewoon om af en toe thuis 
een proef te rijden. Ook in Australië bestaat dit concept al langer. Wij hebben het in een Nederlandse jas gegoten en aangepast op wat we hebben ervaren het afgelopen jaar. En zo kwamen we op WeAllRide.
 Een concept dat voor iedereen die zich wil ontwikkelen in de dressuur werkt. Het gaat als volgt. Je rijdt “thuis” een proef, die je laat filmen. Ben je niet tevreden over je proef, doe je het opnieuw. Net zolang totdat jij de proef hebt gereden die representatief is voor je niveau van dat mo
ment. Die proef stuur je via de app of via de website van WeAllRide door. Wij hebben een aantal juryleden opgeleid voor ons concept. Binnen 48 uur krijg je vervolgens feedback over je proef. En daar kun je dan weer mee verder.’

Lees het hele artikel hier.

Bron: Hoefslag

Deze week… Vernieuwing in dressuurland: WeAllRide

Geen stress, geen witte broek, geen hoge kosten. Maar wel objectief beoordeeld worden door een goed opgeleid jurylid en positieve feedback ontvangen op de proef die je hebt ingestuurd. En: meedoen aan een competitie en kans maken op prijzen. Dat is heel in het kort de opzet van WeAllRide, een initiatief van voormalig KNHS-directeur Rens Plandsoen en haar compagnon Renée de Graaf (eerder hoofd opleidingen bij de KNHS). De nadruk ligt voor Plandsoen op het positieve: “Ik ben al die negativiteit in de paardenwereld zó zat!

“Zo nieuw is het niet hoor”, begint Rens Plandsoen. “In Engeland, Australië en bij de IJslanders doen ze het al: proeven filmen en zo op afstand beoordeeld worden door een jury. ‘Zoals ie thuis tölt, tölt ‘ie het best’ heet het bij de IJslanders. In Engeland hebben ze het populaire Interdressage. Wij hebben dit idee vertaald naar de Nederlandse breedtesport.”

Lees het hele artikel hier.

Bron: Horses.nl

Vergroot WeAllRide het individualisme in de dressuursport?

Van: Paardenkrant-Horses.nl
Aan: Grieteke Oldenburger, Inge Coenen, Johan Hamminga

Sinds kort heb je geen vervoer of witte rijbroek meer nodig om wedstrijden te rijden. Met WeAllRide kun je de proef thuis rijden en de video-opname laten beoordelen door een jury. Superidee of verschraling van de (toch al niet gezelligste) dressuursport?

Lees het hele artikel hier.

Bron: Horses.nl

WeAllRide maakt dressuurwedstrijden toegankelijk voor iedereen

Het is niet voor iedere ruiter weggelegd mee te doen aan dressuurwedstrijden. Het kost veel tijd en geld. Ze moeten met hun paard en trailer het hele land doorreizen om deel te nemen aan wedstrijden. WeAllRide ontwikkelde een platform die het mogelijk maakt vanuit je eigen stal of manege mee te doen aan wedstrijden. “Wij vinden dat dressuurwedstrijden voor iedereen toegankelijk moeten zijn,” zegt Rens Plandsoen, oprichter van WeAllRide, “ook voor mensen met een handicap, met weinig tijd of met een beperkt budget.” Met ondersteuning van De Groeiversneller kan Plandsoen het online platform verder ontwikkelen.

Lees het hele artikel hier.

Bron: Oost nl

Ondernemer(s) in beeld: Rens en Renée, WeAllRide

Rens en Renée omtrent de ontwikkeling van WeAllRide

Beknopte historie
We AllRide.bv is in juli 2018 opgericht via het platform 24firm, door Renée de Graaf en Rens Plandsoen. De beide oprichters kennen elkaar van hun tijd bij de paardensportbond. Daar hebben ze gezien waar de markt om vraagt en wat er niet wordt aangeboden vanuit de sportbond. Na hun vertrek in de zomer van 2018 bij de bond, hebben zij een team gevormd met ervaren juryleden om te onderzoeken of er geen verandering in het huidige sportaanbod gemaakt kan worden. Het antwoord daarop is WeAllRide. In de eerste week van lancering ontvingen we veel aandacht uit de media. In januari 2019 zijn we gevraagd door Indoor Brabant (Den Bosch) om daar de finale van de ruiters met een handicap te rijden.

Ontwikkeling
Sinds de oprichting heeft WeAllRide al verschillende competities uitgeschreven samen met partners zoals e-commerce platform Epplejeck en Hoefslag Magazine. Dagelijks registreren zich nieuwe ruiters die meedoen aan de lopende competities en blij worden van de opbouwende en positieve feedback van de jury. Sinds de eerste lockdown zit deze manier van wedstrijden rijden in de lift. Wij geloven in paardrijden voor iedereen en hebben daarom wedstrijden voor alle niveaus.

Lees het hele artikel hier.

Bron: Hippisch Netwerk Team

20 november 2018, WeAllRide, hoe zit dat?

Begin november werd er een nieuw initiatief gelanceerd: WeAllRide. Dit is een nieuw wedstrijdplatform met eigen app die het voor iedereen mogelijk moet maken een dressuurwedstrijd te rijden. Meest bijzondere is wel dat je de proef vanaf een eigen gekozen locatie kunt rijden en de video opname daarvan kunt insturen naar een jury. Vervolgens beoordeelt de jury de proef die je upload via de WeAllRide App. Rens Plandsoen, een van de bedenkers, vertelt over WeAllRide.

Lees het hele artikel hier.

Bron: Bit

Vragen en contact?

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt na het lezen van deze pagina’s.

Je kan daarom contact met ons opnemen: rensplandsoen@weallride.org en Reneedegraaf@weallride.org dan plannen we een afspraak om elkaar te spreken.